Research & Development

R & D EN PRODUCTIE AFDELING

TWONN is het eerste bedrijf dat wereldwijd een product op de markt brengt die de potentie heeft de agrarische sector te veranderen met onze natuurlijke en organische nutriënt / fertilizers en biologische gezondheids-producten voor de mens dier en het stabiliseren van een organische levensstijl. Onze focus is gericht op een cultuuromslag van de chemische naar een volledige organische bemesting en voedingsmethodiek voor gewassen.

TWONN heeft haar eigen Research & Development en productie afdeling en is continue bezig met optimalisering van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten. Na intensief onderzoek sinds 1999 naar een geavanceerde biotechnologie voor gezonde organische plantengroei, is TWONN Research & Development erin geslaagd het wonder in de natuur te ontdekken en te creëren. Dit heeft geleid tot hoge opbrengsten van fruitbomen, gewassen en planten voor de agrarische sector.

Daarnaast heeft zij een niet te evenaren unieke productenlijn ontwikkeld, gericht op de lichamelijke en mentale gezondheid voor mens en dier, gebaseerd op de toepassing en gebruik van 100% natuurlijke organische ingrediënten. Met haar specialiteit als onderzoeker en haar jarenlange ervaring in de organisatie structuur en een professioneel uitvoerend bedrijfsmanagement team is het bedrijf verrijkt met de vaardigheden om van TWONN® een van de belangrijkste spelers te maken in de deze sectoren.

 

INNOVATIE, CREATIVITEIT, DE KNOWHOW

Door Innovatie, creativiteit, de knowhow en het produceren van kwaliteit is het voor onze R&D van essentieel belang alle sectoren te voorzien in de behoeften naar een organische levensstijl en een kettingreactie teweeg te brengen naar bewustwording in het behoud van onze ecosysteem. Deze wetenschap en streven is terug te herleiden in het productenaanbod van TWONN welke ontwikkeld is voor agrarische sector, mens en dier.

 

CULTUUR OMSLAG VAN CHEMISCH NAAR ORGANISCHE BEMESTING…

TWONN is het eerste bedrijf in de wereld die een productenlijn heeft ontwikkeld die garant kan staan voor een complete omschakeling van de massaproductie met gebruik van chemicaliën naar een 100% organische en natuurlijke groei proces.

 Het producten aanbod van TWONN is in staat om de voedselketen te cultiveren in een complete virtueuze cirkel gebaseerd op een natuurlijke en organisch bewerking. Van grondbemesting tot het gezond maken van vervuilde of besmette grond. De toepassing van organisch gecoat zaad voor een sterke en gezonde groeiontwikkeling in combinatie met een krachtige organische bladvoeding. Het gebruik van 100% organische onkruidbestrijder en bio-pesticidal zorgt dat de combinatie van deze producten uiteindelijk leid tot grotere en gezondere oogstopbrengst, grotere volumes van het fruit en groente. Daarnaast zorgt deze natuurlijke methodiek voor een forse toename van houdbaarheid van de groenten en fruitproducten.

Dit is tevens van toepassing in de product sectoren “Essentials” en “Animals”. Met een unieke producten range is TWONN, in combinatie met Biotechnologie, in staat om de voedselketen en gezondheidsproblematiek te cultiveren in een complete vicieuze cirkel gebaseerd op een natuurlijke en organisch bewerking. Deze wetenschap gaat door in het productenaanbod van TWONN welke ontwikkeld is voor mens en dier.

Deze is gebaseerd op een combinatie van natuurlijke en organische ingrediënten, waaronder vitaminen, mineralen en plantaardige producten, die zorg dragen voor een optimale werking van de organen en het versterken van het immuunsysteem. Dit leid tot een aanzienlijk sterker lichamelijk functioneren en een minimaal ziektebeeld.

 

DE KRACHT VAN DE TWONN CUSTOM-MADE AANPAK

In vrijwel alle sectoren kan een gerichte aanpak worden opgezet door middel van een custom-made aanpak, bijvoorbeeld in de agrarische sector. Ter bevordering van de groeisnelheid,winstgevende oogst opbrengsten ,vruchtvolume en een gezonder eindproduct.

De costum-made aanpak wordt ook doorgevoerd in de biologische gezondheid producten .

In de Essentials lijn worden verbazingwekkende resultaten geboekt met bijvoorbeeld het product “TWONNERGY”.
Middels de Facebook TWONN Essentials pagina kunt u onze succesvolle resultaten volgen van gebruikers. Hierbij zal duidelijk worden hoe krachtig het gebruik van natuurlijke en op organisch samengestelde producten werken en hoe het de mens en dier ondersteunt naar een stabiele fysieke en mentale gezondheid.

 

CULTUUR OMSLAG VAN CHEMISCHE NAAR ORGANISCHE BEMESTING m.b.t het BEHOUD VAN ONS ECOSYSTEEM.

life cycle 1